Pentu meiltä?

Koirat on elämäntapani, perheenjäseniä ja harrastukseni. Joista jokainen omanlaisensa ja niiden hyvinvointi on tärkeää minulle. Kasvatan siperianhuskyja pienimuotoisesti ja jokaisesta pentueesta jää aina vähintään yksi tai kaksi kotiin kasvamaan. Kaikki koirani, erityisesti ne joille on pentue suunnitelmia, silmäpeilataan terveeksi sekä myös mahdollisuuksien mukaan muutoinkin pyrin tutikuttamaan koirani mm. luustoltaan.
Pyrin kasvattamaan rodunomaisia, terveitä ja hyvä luonteisia siperianhuskyja. Joilla tietysti on vetopäätä, siihenhän ne on luotu.
Joten minulle on tärkeää myös se että kaikki pennut jotka meiltä lähtevät, pääsevät aktiiviseen, harrastavaan kotiin eikä koristeeksi sohvalle tai tarhaan seisomaan. Mitään kilpailu tai näyttely pakkoa EI kumminkaan ole. Toiveenani on myös että kasvattini käyvät 2-4 vuoden iässä virallisessa silmäpeilauksessa.
Pennusta kiinnostununeiden toivon olevan tutustunut rotuun ja miettinyt että onko siperianhusky se oikea?
Rotuun voi tutustua mm. käymällä kisoissa, kasvattajien ja harrastajien luona sekä erilaisissa muissa tapahtumissa. Myös meille on tervetullutta rodusta kiinnostuneiden tulla tutustumaan.

Koirat asuvat tarhoissa omissa porukoissaan ja päivittäin on juoksutarha käytössä. Itse lisäksi lenkittelen kaikkia koiria vuoronperään 1-4koiran ryhmissä ja mieheni ajoittain normaalin treenin lisäksi on suksilla hiihtänyt 1-3koiran kanssa, polkupyörä on myös käytössä joten liikuntaa ja aktiviteettejä saa muussakin muodossa kuin juoksutarhassa ja treeneissä. 
Tarjoamme myös paljon muita aktiviteettejä kuin pelkkää vetämistä koirillemme mm. uintia, auto matkoja, kaupunki lenkkeilyä metsä lenkkien lisäksi ja mitä nyt millonkin mieleen tulee.
Vaikka koirat asuvatkin kesät talvet tarhoissa niin tiineet nartut pyritään ottamaan sisälle ennen synnytystä tutustumaan pentu huoneeseen jo ajoissa, jossa on oma pentulaatikko. 
Pennut totutetaan kodin ääniin ja muihin arjen asioihin, käsitellään paljon. Myöhemmin pennut muuttavat tarhaan jossa pääsevät myös tottumaan tarhassa asumiseen sekä tutustuvat aikanaan myös muuhun laumaan.
Pentuja voi tulla katsomaan niiden ollessa 3-4viikon ikäisiä ja ne luovutetaan aikaisintaan 8viikon ikäisenä.