Pentu meiltä?

Koirat on elämäntapani, perheenjäseniä ja harrastukseni. Joista jokainen omanlaisensa ja niiden hyvinvointi on tärkeää minulle. Kasvatan siperianhuskyja, jokainen yhdistelmä jonka toteutan on tarkoin harkittu. Kaikki koirani, erityisesti ne joille on pentue suunnitelmia, silmäpeilataan terveeksi sekä gonioskopia tutkitaan, myös muutoinkin pyrin tutikuttamaan koirani mm. luustoltaan.
Pyrin kasvattamaan rodunomaisia, terveitä ja hyvä luonteisia siperianhuskyja. Joilla tietysti on vetopäätä, siihenhän ne on luotu.
Joten minulle on tärkeää myös se että kaikki pennut jotka meiltä lähtevät, pääsevät aktiiviseen, harrastavaan kotiin eikä koristeeksi sohvalle tai tarhaan seisomaan. Mitään kilpailu tai näyttely pakkoa EI kumminkaan ole mutta tottakai toivon niitä siltä. Toiveenani on myös että kasvattini käyvät 2-4 vuoden iässä virallisessa silmäpeilauksessa ja gonioskopiassa.
Pennusta kiinnostununeiden toivon olevan tutustunut rotuun ja miettinyt että onko siperianhusky se oikea?
Rotuun voi tutustua mm. käymällä kisoissa, kasvattajien ja harrastajien luona sekä erilaisissa muissa tapahtumissa. Myös meille on tervetullutta rodusta kiinnostuneiden tulla tutustumaan.

Koirat asuvat tarhoissa omissa porukoissaan ja päivittäin on juoksutarha käytössä jossa ne pääsevät leikkimään porukassa.  
Tarjoamme myös paljon muita aktiviteettejä kuin pelkkää vetämistä koirillemme mm. uintia, auto matkoja eri paikkoihin esim luontopoluille tai muille retkille, kaupunki lenkkeilyä metsä lenkkien lisäksi ja mitä nyt millonkin mieleen tulee.
Vaikka koirat asuvatkin kesät talvet tarhoissa niin tiineet nartut pyritään ottamaan sisälle ennen synnytystä tutustumaan pentu huoneeseen jo ajoissa, jossa on oma pentulaatikko. 
Pennut totutetaan kodin ääniin ja muihin arjen asioihin, käsitellään paljon. Myöhemmin pennut muuttavat tarhaan jossa pääsevät myös tottumaan tarhassa asumiseen sekä tutustuvat aikanaan myös muuhun laumaan.
Pentuja voi tulla katsomaan niiden ollessa 3-4viikon ikäisiä ja ne luovutetaan 8viikon ikäisenä.