Vaajakosken kohinoiden yhteydessä oleva match show 9.8.2014.

Tänään kävimme harjoittelemassa siperianhuskyjen erikoisnäyttelyä varten match showssa. 
Mukana oli Cossu jonka Jani esitti sekä Dolly ja Shotti jotka itse esitin.
Koiria oli jonkin verran mutta kumminkin suht vähän, liekkö kaikki olleet maailman voittajassa, mökillä yms?
Cossu aristi normaaliin tapaan mutta sai kerrankin koko rahan edestä harjoitusta, tuomari jaksoi uhrata aikaa siihen että pääsi rapsuttelemaan Cossua. Herkkujen avulla, myöhemmin Cossu jo vähän uskalti mennäkin tuomarin luo katsomaan olisiko herkkua tarjolla. Isoissa aikuisissa oli vain 9koiraa, joista neljä käteltiinkin ulos ja Cossu oli SIN5, sai lieneen "sääli" palkinnon kun sai pienen herkkupussin :)
Shotti sen sijaan oli PUN4 eli punaisten neljäs ja sai palkintokassinkin. :)

Dolly sijoittui ensimmäisissä mätsäreissään suoraan SIN1 BIS8!! Mahtavaa!! Häntä pysyi nätisti seistessä alhaalla mutta ei olla vielä keksitty keinoa mitenkä saisi Dollyn pitämään hännän alhaalla myös juostessa.
Mätsärit on kyllä mitä parhainta harjoitusta, nyt pitäisi yrittää vain käyttää Cossua useammin mätsäreissä JOS se ehkä oppisi joskus arkuudestaan eroon ja uskaltaisi viedä oikeisiinkin näyttelyihin. Kovasti ihmiset kävivät kyselemässä ovatko nämä niitä siperianhuskyja ja onko nämä minun, kasvatanko niitä jne :) Tuli siis taas vaikutettua Jyväskylässä ja ihmiset pääsivät siperianhuskyihin tutustumaan ;) :)

Hevarille olisi haaveissa saada vielä kaksi sertiä että Hevarista tulisi suomen muotovalio, olisi myös haaveissa jos Hevarista tulisi isukki .. ;) Mutta ei siitä nyt enempää.
Jännityksellä jään odottamaan mitä Dolly tulee erkkarista saamaan, luulen että Shotilla ehkä olisi ainakin mahdollusiiksi vähintään EH (erittäinhyvä) saada? :)