Uusi vuosi, uudet tavoitteet!

Viikonloppu vierähti Toivakassa Robur Sprint kisoja katsellessa ja valokuvatessa. Oli aivan mahtava viikonloppu! Vaikkakin heti ensimmäisenä siellä yhden kilpailijan valjakko karkasi yllättäen ja suunnilleen jo kuvittelin kauhu kuvia kuinka minullekin kävisi niin jos uskaltautuisin ensimmäisiin kisoihin.. Mutta ainahan sitä sattuu ja tapahtuu, riskinsä on kaikessa! Sekin valjakko oli onneksi saatu ehjänä kiinni ja selvitty säikähdyksellä.

Tavoitteena olisi jos joihinkin kevät kisoihin pääsisi osallistumaan itsekin jos nyt vain kaikki treenit menee suht hyvin ja kyyti ongelmia ei ole yms esteitä.. Tai että en itse jänistä! Haavena olisi saada tuloksia Enyalle, Hevarille ja Tholanille sekä myös tulevaisuudessa kunhan Shotilla on ikää ja kokemusta enemmän niin Shotillekin. Mihinkään reki kisoihin ei taida ennättää vielä ja kun en omista edes kilparekeäkään, kilpa kärri sentään löytyy jonka vasta ostin joulukuussa.

Kevään ensimmäisiin näyttelyynkin on ilmoittauduttu. 10.5. Lahteen jossa on Tapio Kakko, sinne ilmoitin Hevarin ja Enyan.
Jyväskylään ilmoitan myös vielä joka on 22.3, siellä myös Tapio Kakko. Sinne lähtee luultavimmin Tholan, Enya ja Shotti.
Enyalla, Tholanilla ja Hevarilla on lisäksi maaliskuussa Lahdessa silmäpeilaus.

Kuva Toivakasta Robur Sprint kilpailuista, Aarne Karjalan valjakko joka saavutti tuloksen REK2 ollen siperianhusky valjakoista toisena. 17.1.2015.