Kevään suunnitelmia

Näyttelyitä on tullut kovasti jo selailtua ja kuudet olisi suunnitelmissa, joista osaan on jo ilmoittauduttukin.
Vappuna on Jekulla Lahdessa näyttely, samoin toukokuun lopussa Keuruulla. Heinäkuussa olisi pari näyttelyä ja elokuussa olisi Kuopion näyttely johon olisi tarkoitus ainakin kaikki omat kasvatit ilmoittaa eli Jekku, Tinka ja Whiskey. 

Myös Tuuri miljoonakoira näyttelyyn mennään Iitan kanssa, jännityksellä odotan mitä siitä tulee. Tuuri on Iitan ensimmäinen näyttely. Huskyja en tällä kertaa Tuuriin ilmoita. Tarkoituksena olisi ilmoittaa Iita myös Mikkelin näyttelyyn. 

Jekulle oli varattu 3.5. joukkotarkastukseen aika mutta peruin sen kun löysin hieman halvemman toisen joukkotarkastuksen 18.5. jossa kuvataan alkuperäisen suunnitelman mukaan lonkat, kyynärät ja koko selkä. 
Jäljelle jää tarkastaa vielä jossain vaiheessa silmät. Jos sopivaa joukkotarkastusta ei osu kohdille niin sitten luultavasti käydään Kuopiossa taas tarkastamassa silmät.

Tacolle olisi tarkoitus myös tässä viimeistään kesän / syksyn aikaan katsella seniori koiran tarkastusta jossa katsottaisiin perus veriarvot yms mitä siihen nyt kuuluukaan. Tacohan täytti maaliskuun 23:s päivä jo kunnioitettavat 9 vuotta! 

Vodkalla on myös huhtikuun 12 päivä varattu aika osteopaatti Hanna Kiviselle Mikkeliin.