Talvi ilman koiria, outoa!

Kyllä on ollut outoa viettää talvi ilman koiria. Kaikki työikäiset sekä junnut on ollut pohjosissa työskentelemässä.
Vauva arki meillä kotona on lähtenyt mukavasti sujumaan, alkuun oli itkuisuutta mutta nyt kun kieli ja huulijänne napsastiin poikki niin imetys on sujunut paremmin ja sitä myöden myös alkanut itkut väistyä pois.
Mutta ei nyt enempää ihmis lapsista vaikka ne niin suloisia onkin koiranpentujen ohella.

Kotona meillä on siis ollut vain seniorit sekä meidän Iita.
Päivittäiset vaunulenkit sujuu hyvin senioreiden kanssa, kulkevat nätisti joko vierellä taikka takana samalla kun poika nukkuu vaunuissa. Enyalla herää aina huolli jos poika itkee että mikä sillä on hätänä, äidin vaistot herää. 
Vodka on myös ottanut nätisti pojan vastaan. Vodka muutti ulos asumaan ja on nyt asunut siellä syksystä asti.
Taco otti pojan myös vastaan erittäin rennosti eikä paljoa välitä pojasta. Kaikki osaavat olla tosi nätisti pojan kanssa.
Iitakin on normaalin kiinnostunut että mikäs möykky se tuo on ja mitä ääntä se pitää. Ottanut hyvin vastaan pojan.

Eilen koirat ihmettelivätkin juoksutarhasta käsin kahta hirveä pellon reunassa jotka olivat sapuskaa itselleen etsimässä. Olisi kuulemma ollut Tacon mielestä mehevän näköisiä paisteja. Niitä ne pitkään tuijottelivat juoksutarhasta käsin. 

Maaliskuussa pitäisi koirienkin palautua kotiin, sitä jo innolla odotan että pääsee pitkästä aikaa taas jalaksille! Kyllä on ollut outoa kun ei olle tarvinnut treenata, satunnaisesti käyty huvi ajeluilla vain senioreiden kanssa, ei olla nyt niin tosissaan treenattu mutta kyllä sitä odottaa jo kovasti että pääsee taas työn touhuun!

Keväällä olisi mahdollisuus pitää vaikka yhteistreenitkin mahdollisuuksia mukaan meillä mikäli kiinnostuneita löytyy. Minulle voi laitella sähköpostia mikäli yhteistreenit kiinnostaa tai muutoinkin treeniseura tai haluat koirasi kokeilemaan valjakkoon vetohommia. Rohkeasti sähköpostia tulemaan! Parhaiten tavoittaa sähköpostilla, nykyään puhelin on aika paljon äänettömällä ja vauva arjen ohessa on helpompi kirjoittaa sähköpostia alkuun. Mutta jos nyt satut yrittää soittaa enkä vastaa niin suosittelen laittamaan tekstiviestiä perään kuka olet sekä mitä asiasi koskee niin yritän ottaa yhteyttä kun ehdin.