Näyttelyitä ja terveystarkastuksia

Nyt on kolmet näyttelyt olleet jo tänä vuonna ja kahdet olisi vielä edessä plus mahdollinen erikoisnäyttely syksyllä. Kangasniemellä oli 5.5. helatorstain näyttely joka oli toinen näyttelymme. Siellä oli mukana omista koirista Shotti, Jekku ja Feta sekä kasvateista Alma ja Haiku. Arvostelut oli oikein mukavia ja hyviä, Alma vei lisäksi varasertin joka yllätti iloisesti kasvattajaa, oli Alman ensimmäiset näyttelyt vieläpä! 

Tässä kangasniemen arvostelut ja tulokset:

Sleighrunner's Oili "Shotti" AVO ERI AVK1
Sopiva vahvuus. Oikeat mittasuhteet. Hyvä ilmeinen pää. Hyvä kaula ja selkä. Turhan ylöskuroutunut ylälinja. Ei parhaassa karvassa tänään. Pysty olkavarsi, voimakkaammin kulmautunut takaa. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askelpituudella.

 

Skyline Creak's Alter Ego "Feta" JUN EH JUK2
Hyvä vahvuus. Oikeat mittasuhteet. Hyvä ilmeinen pää. Hyvä kaula ja selkä. Lyhyt rintakehä. Riittävästi kulmautunut edestä, paremmin takaa. Runko kesken kehityksen. Liikkuu vielä löysästi, etenkin edestä. Karva ei parhaimmiillaan tänään. Selkä saa tiivistyä. Hyvä häntä.


Skyline Creak's Absolut Wild Elyx "Jekku" JUN ERI JUK3
Sopiva vahvuus. Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä ilmeinen pää. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Oikea karvanlaatu. Hyvä häntä. Tasapainoinen liike, joskin vielä ikänsä mukaisesti hieman pehmeästi.

Skyline Creak's Alma Grande Reserva "Alma" JUN ERI JUK2 SA PN2 VASERT!!!
Hieman kevyt raajaluusto. Oikeat mittasuhteet. Hyväilmeinen pää. Ikäisekseen hyvinkehittynyt runko. Riittävästi kulmautunut edestä, paremmin takaa. Karva lähdössä. Hyvä häntä. Liikkuu vielä ikänsä mukaisesti hieman pehmeästi.

Skyline Creak's Absolut Devil's Rock "Haiku" JUN EH
Sopiva vahvuus. Riittävä rungonpituus. Kaunisilmeinen pää. Runko vielä kesken kehityksen. Selkälinja ei aivan vakaa. Riittävästi kulmautunut edestä, paremmin takaa. Turhan laskeva lantio. Hyvä häntä. Liikkuu ikänsä mukaisesti hieman pehmeästi.

Kasvattajaluokka Skyline Creak's KASV2 KP
Samasta yhdistelmästä. Yhtä koiraa lukuunottamatta tasainen ryhmä. Selvät sukupuolileimat. Hyväilmeiset päät. Karva ei tänään parhaimmillaan. Oikeat mittasuhteet ja sopiva vahvuus. Rodunomainen käytös ja liikunta.

Kasvattajaluokka, tuomarina Perttu Ståhlberg

Kasvattajaluokka


Skyline Creak's Alma Grande Reserva "Alma" JUN ERI JUK2 SA PN2 VASERT


Myös Tacon kanssa käytiin Hankasalmella Jari-Pekan mätsärissä jossa sijoittuikin PUN1 BIS2!!! :) Virallisiin näyttelyihin ei Taco ole päässyt koska on kastroitu mutta mukava käydä Tacon kanssa näissä leikkkimielisissä näyttelyissä kun se tuntuu kumminkin nauttivat niistä ja osaa esiintyä. Andy's Joy Prime Time "Taco" PUN1 BIS2!!!


Taco ja Tacon mätsäristä voittamat palkinnot


28.5. Käytiin myös Laukaan Kuusassa terveystarkastuksissa, mukana tarkastuksessa oli Taco, Vodka ja Shotti. Kaikki kolme koiraa saivat tulokseksi ei perinnöllisiä sairauksia ja polvet 0/0.

5.6. Käytiin Lahdessa kolmen koiran kanssa jossa Enya yllättikin vieden varasertin! Feta on jostain kehittänyt tasapurennan nyt niin sillä ei ole enään kuin tuurin näyttely 12.6. Tuuriin lähtee mukaan Enya, Shotti, Jekku ja Feta. Shotti ja Jekku olisi tarkoitus vielä yhteen kesän näyttelyyn ilmoittaa tuurin näyttelyn jälkeen.
Lahdessa tavattiin myös Kati ja Tapio, Kirin omistajat siis. Oli mukava tavata vaikkakin aika pikainen tapaaminen se oli näyttely hulinan ohessa. Enyan juoksuja on odotettu alkavaksi ja nyt on viime päivinä Vodka ollutkin kiinnostunut Enyasta normaalia enemmän joten joskos ne juoksutkin kohta alkaisivat. Mutta palatakseni Lahden näyttelyyn.. Tässä tuloksia, tuomarina oli Mari Pajaskoski.

Skyline Creak's Alter Ego "Feta" JUN EH JUK1
Sopivan kokoinen. Oikeat mittasuhteet ja ikään nähden riittävän raajaluuston omaava uros, jolla kapeahko pää jossa sukupuolileima voisi olla selvempi. Hyvä lapa ja olkavarren pituus, joskin voisi olla vähän viistompi. Hyvä rintalehän tilavuus mutta saisi olla pidempi. Tasapurenta. Ok korvat, liikkuu hieman lyhyellä ja voimattomalla askeleella, yhdensuuntaisesti takaa, vielä hieman kapeasti edestä. Pitkä lantio, joka hieman jyrkkä. Oikeanlainen kesäkarva.

Skyline Creak's Absolut Wild Elyx "Jekku" JUN ERI JUK1
Keskikokoinen oikeat mittasuhteet omaava juniorinarttu jolla hyvä sukupuolileima. Kaunis kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu rodunomaisesti hyvällä askelpituudella halutessaan. Vielä hieman vallaton käytös. Oikeanlaatuinen. Hyvä turkinlaatu, joskaan ei parhaassa kunnossa tänään. Miellyttävä luonne.

 

Kefeus Wolf Moon Alva "Enya" AVO ERI AVK1 SA PN2 VASERT!!!
Keskikokoa hieman kookkaampi. Hyvät mittasuhteet. Kokoon nähden riittävä raajaluusto. Kaunis pää ja ilme. Hieman pyöreät silmät. Hyväasentoiset hieman kookkaat korvat. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän pituus. Liikkuu riittävällä askelpituudella yhdensuuntaisesti. Hyvä turkinlaatu, joskaan ei parhaassa kunnossa tänään. Miellyttävä luonne.

 

Kefeus Wolf Moon Alva "Enya" AVO ERI AVK1 SA PN2 VASERT