Kuopio KV 5.8.2017 ROP Kasvattaja!

Kuopio KV 5.8.2017 tuomarina Saija Juutilainen, Suomi ja ryhmätuomarina Hans Almgren, Ruotsi.

Skyline Creak's Absolut Wild Elyx "Jekku" KÄY ERI1
2 vuotias hyvä runkoinen nuori narttu. Sopivasti luustoa. Hyvät käpälät. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvät korvat ja purenta. Hyvä karvanlaatu, tänään kesä kunnossa. Liikkuu hienolla luonteella mutta liikkeet saavat vakiintua. Kuitenkin erinomainen askel pituus ja voima sivukuvassa, tarvitsee tiiviyttä kyynärpäihin ja kintereisiin. Hieno luonne.

Skyline Creak's Black Beauty "Tinka" JUN EH1
Narttumainen oikealinjainen juniori jolla riittävä luusto ja käpälien vahvuus. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvä purenta, hyvät korvat ja hyvä hännän asento. Jäntevä ylälinja. Tänään kesäturkissa. Liikkeet saavat tiivistyä, hyvä askelpituus. Liikkeet tarvitsevat voimaa. Mukava luonne. Hyvät raamit joihin voi kehittyä.

Skyline Creak's Black Panther "Wiski" JUN H
Raamikas ja jäntevä juniori. Tänään vielä kovin kesken kehityksen. Hyvä luusto ja käpälät. Turhan jyrkkä lantio. Kaunis uroksen pää ja ilme. Hyvät korvat ja purenta. Oikea karvanlaatu, tänään kovin voimakkaassa karvanvaihdossa. Vielä pentumaiset ja epävakaat liikkeet. Tarvitsee aikaa. Reipas luonne.

is

Skyline Creak's Alter Ego AVO ERI1
2 vuotias oikearaaminen nuori uros. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä koko (56cm). Kaunis uroksen pää ja ilme. Vahva purenta. Hyvät korvat. Hyvä pitkä rintakehä, jäntevä ylälinja. Hyvä hännänasento ja karvanlaatu. Liikkuu takaa hieman leveästi. Hyvä etuaskel, säilyttää hyvin ylälinjan. Tarvitsee taakse lisää voimaa rekikoiraksi. Hyvä luonne.

Skyline Creak's Black Bullet JUN EH1
Tasapainoisesti rakentunut juniori. Hyvä raajaluusto ja käpälät.  Kulmaukset tasapainossa, mutta saa tiivistyä rakenteeltaan. Kaunis uroksen pää ja ilme. Hyvä purenta ja korvat. Hyvä hännänasento. Säilyttää ylälinjansa liikkeessä. Hyvä sivuaskel, saa tiivistyä erityisesti edestä. Hyvä karvanlaatu, tänään kesäturkissa. Hyvä luonne.

Kasvattajaluokka Skyline Creak's ROP-KASV KP!
Ryhmä hyväkuntoisia reippaita nuoria huskyjä kahdesta yhdistelmästä, osa luonnollisesti vielä kesken kehityksen. Liikemallit saavat asettua mutta edustavat oikeaa rotutyyppiä. Kaunisilmeiset päät. Karvapeitteet oikealaatuisia mutta luonnollisesti elokuussa kesäkunnossa. Näistä koirista on varmasti jatkoa tulevaisuudessa.

Kasvattajaluokassa olivat Jekku, Feta, Kuti ja Tinka.
Ryhmäkilpailussa ei sijoituttu mutta sitä ei odotettukaan, hyvä saavutus olla jo rotunsa paras kasvattaja! <3

Kiitos kaikille osallisille, esitysavusta sekä valokuvista!

Paluumatkalla koirille jo alkoi uni maittamaan ja edelleen taitavat kuitata eilisiä uni velkoja. <3

Wiski veti kehässä sellaista kenguru loikkaa että liekkö sieltä edes yhtään ravi askelta saattoi tulla.. :D Jekulla meinasi taas kerran olla myös kenguru bensaa mutta ei yhtä pahasti kuin Wiskillä :D

Kuti ja Feta