Kulunutta viikkoa, pentuja ja kevättä!

Meillä on nyt parina kertana kaksi eri tyttöä käynyt tutustumassa meihin ja meidän laumaan omien koirien kanssa. Jennin ja Namin kanssa meni valjakoinnit vielä hyvin  mutta Minnan ja Kimmon käydessä narttujensa kanssa ei enään sujunutkaan niin loistavasti. 
Ensimmäinen lenkki pelkkien urosten kanssa meni hyvin mutta toinen lenkki ei niin loistavasti, jouduttiin elämäni ekaa kertaa noin 4km lenkki keskeyttämään! Enyan juoksut sai urokset sekaisin enemmän kuin osasin odottaa ja lopussa oli niin nartut kuin uroksetkin sekaisin joten nyt toistaiseksi mennään vain uros porukalla.. Jos säät sallii! On nimittäin peili kirkkaat tiet!

Lisäksi jouduin perumaan joukko silmätarkit kolmelta kun Enyan juoksut alkoi ystävänpäivänä 14.2. ja sille olisi tarkoitus pentue teettää, omiin tarpeisiin joten torstaille oli kuopioon varattu aika Martti Leinoselle jota Hevarin kasvattaja Päivi suositteli.
Siellä käytiin Enyan kanssa saaden puhtaat paperit: ei perinnöllisiä silmä sairauksia ja polvet 0/0!
Näyttelyissä keretään käydä Tuusniemessä, harkinnan alla on että käytänkö Jyväskylän ryhmiksessä vai en.. Muissa sitten ei keretäkkään käydä ennen pentuetta, jos siis astutus onnistuu.

 
Tänään käytiin lisäksi kennelrehun autolla hakemassa täydennystä pakastimeen, koirat kiittää!
Torvia, lohta, broilerin jauhelihaa, lihaista rasvaa, rustoluita, kennelrehun omaa lohiöljyä ja hirssiä.