Koirien treenausta ja näyttely harjoituksia!

Heippa taas! 
Koirien treenaukset on hyvällä mallilla, liekk vaikka keväällä päästäis osallistumaankin. Epäonnisesta syksystä huolimatta alkaa treenit olla hyvällä mallilla viimein, myös Shottikin on päässyt rekikoiran alkeet päässyt aloittamaan ja menee kuin vanha tekijä! Kyllä siitä hieno rekikoira tulee! <3 
Ollaan päästy matkan pituutta nostamaan myös n. 10-12km per lenkki tosin noitakin lenkkejä tehdään vain 1-2krt/vk ja toiset 1-2krt/vk n. 6-9km lenkkejä, lisäksi pisimmät lenkit on yleensä pienellä tauolla joten ei ole putkeen, koska mennään yleensä ekana neljällä ja sitten toiselle kierrokselle (lyhyempi kierros) otetaan mukaan Taco ja Shotti joka siis on myös rauhallisempi lenkki.
Jani on nyt useasti mennyt Cossun kanssa suksilla ja tullut toiselle kierrokselle autolla mukaan.

Aloitettiin nyt myös panta ja hihna "totutus" Enyalle ja samalla Shottikin harjoitteli. Enya ei ole ennen näyttelyissä käynyt ja puolikuristava panta tuntui olevan uusi asia tytölle. Ravaaminen alkoi sujua kun huomasi että rimpuilulla ei pääse pakoon ja se ei tuota tulosta, edelleen välillä vähän töksähtää mutta aika nopeasti tajusi sitten että rimpuilu ei auta. Mielenkiinnolla odotan mitä Enya saa ensimmäisistä näyttelyistä.
Kohta on alettava Tholania myös harjoittamaan näyttelyihin.