Kevään kuulumisia

Tovi on taas vierähtänyt. Näitä uutisia meinaa tulla harvakseltaan päiviteltyä, enemmän tulee ajankohtaiset kuulumiset laitettua facebookkiin. 

Viime syksynä meillä oli Mikkelissä ensimmäiset kisat. Kisattiin neljän koiran luokassa kolmella koiralla Vette, Wiski ja Fiona. Saavutettiin meidän tavoite päästä maaliin, kokeeseenkin osallistuttiin mutta ei odotettu kummoisia tuloksia, rek0, muutamasta minuutista jäi kiinni rek3. Meillä Vette jännitti ihmis masdoja ja niistä mentiin aika hitaasti ohi, muutoin koirat teki kiitettävästi töitä, vielä kun kuski parantaisi kuntoaan. 

Nyt keväällä astutettiin Shotti Wiskillä mutta epäonneks tuli märkäkohtu ja Shotti sterkattiin. Shotti on parantunut leikkauksesta hyvin ja tikitkin on poistettu jo. Tammikuussa Vodkakin kastroitiin. 

Shotin märkäkohdusta ei ehtinyt kulua kahta viikkoakaan kun Fionaa puri juoksutarhassa kyy, Fiona vietti kolmisen tuntia tipassa ja sai kipulääkettä.

Fiona luustokuvattiin nyt ja astutettiin Sainen Jäämiehellä, pentujen odotetaan syntyvän heinäkuun puolivälin tienoilla. Pentu kyselyt skylinecreaks@gmail.com. Luustokuvat näytti ok eläinlääkärin mielestä, lonkat B:t, kyynärät nollat ja selästä ltv:n osalta yks nikama puuttui mutta sp ja va nollat. Katsotaan mitä kennelliitto arpoo. Silmät ja gonioskopia Fionalla on tutkittu viime syyskuussa. 

Harmi että kaikki kisat ja kokeet sekä näyttelyt on peruttu koronan takia, jäi meilläkin kisaaminen ja käyttökokeet käymättä keväällä sen takia, jospa syksyllä pääsisi johonkin. Edes erkkariin.