Kennelnimi on myönnetty ja korpilahden näyttelyissä käyty!

Perjantai 13:sta päivä tuli omakoiraan ilmoitus kennelnimen myöntämisestä. Kyllähän sitä jo odotinkin ja arvelin että se piakkoin hyväksytään, jännityksellä vain odotti mikä neljästä nimi vaihtoehdosta sieltä hyväksytään.
Nimeksi tuli Skyline Creak's, jotkut on saattanut jo huomatakin facebookin päivityksestä nimen taikka lukenut täältä kotisivuilta jo siitä.
Alku viikosta olisikin nyt varailtava eläinlääkärille aikaa ultraan jotta nähdään onko niitä masu asukkeja.

Tänään käytiin myös ensimmäisissä näyttelyissä Shotin ja Tholanin kanssa. Näyttelyt menivät tosi hyvin verrattuna siihen että me ei ehditty kunnolla harjoittelemaan viime aikana ja että Tholan lisäksi stressasi, piippasi ja jännitti aika paljon. kehässä Tholan silti jostain syystä lopetti stressaamisen ja piippauksen ja seisoi nätisti vaikka makkara ei kehässäkään kiinnostanut mutta selvittiin hyvin ilman namejakin.

Alla arvostelut. Tuomarina Korpilahdella oli Tapio Kakko.

Sleighrunner's Oili "Shotti" JUN H

Hyvän kokoinen, lyhyt runkoinen narttu. Oikealinjainen, hieman kevyt pää, Alaleuka saisi olla reilusti vahvempi. Saisi kulmautua voimakkaammin niin edestä kuin takaa. Hyvä karva ja häntä. Saisi liikkua pidemmällä askeleella. OK luonne.

Kefeus Dark Tholan "Tholan" AVO EH AVK1

Keskikokoa kookkaampi, kevyt piirteinen uros jollla hyvä raaja korkeus. Oikeanmuotoinen pää, saisi silmien alta täyttyä enemmän. Voisi kulmautua edestä paremmin, sopivat takakulmaukset, hieman pysty olkavarsi. Hyvä karva ja häntä. Liikkuu kerien edestä ja takaraajat alla. Miellyttävä luonne.