Käyttökokeet lähestyvät

Wiskin jalka on tervehtynyt tosi hyvin siitä huolimatta että kymmenen päivän sijasta pakettia ehdittiin pitää vain kuusi päivää kun se oli jo poistettava koska se kastui täysin yön aikana. Emme kaikesta huolimatta lähteneet myöskään hakemaan uutta pakettia jalkaan vaikka varmasti eläinlääkärin mukaan olisikin pitänyt. Nyt Wiski käyttää jalkaa normaalisti eikä se enään ole vaivannut.

Meille muutti Virosta Sookriimud kennelista uros pentu nimeltään Sookriimud Knut tammikuun alussa.
Voi sanoa että tämä herra se osaa ainakin ääntä käyttää! Osa opeista menee hitaasti ja osa nopeasti perille, ei ole välttämättä ihan helpoin vaikka ei kyllä mikään vaikeinkaan pentu, riippuu ihan asiasta onko helppo vai vaikea. Mukavan sosiaalinen ja kontaktinhaluinen ipana Nuutti kumminkin on. Aika näyttää mitä herrasta kasvaa. Pientä sana harkkaa meinaa välillä olla Wiskin kanssa mutta eiköhän se siitä.

Pennut muutti Nuutin tultua ulos meidän ns vara tarhaan. Saatiin sinne yksi isompi koppi pystyyn joka saakin olla siellä lopun elämäänsä ennen kuin se sitten hävitetään kun siltä alkaa näyttää, koppi siis, ei pentuja. :D
Ipanat on ottaneet ulos muuton hyvin vastaan ja ovat tykänneet ollakin tarhassa, pääsevät siellä paremmin riehumaan ja leikkimään keskenään kuin mitä sisällä.

Ensi viikonloppuna piti olla Kauhajoella Hyypän majalla käyttökokeet lauantaina ja sunnuntaina Jekulla sekä Shotilla mutta lumen puutteen takia ne peruttiin tänään. Joten sain onneksi Jekulle ja Shotille paikat Ylämaan käyttökokeesta joka on reilun parin viikon päästä. Siellä sitten onkin mukana Jekku, Shotti, Enya ja Vodka.
Saatiin vähän lisää treenaus aikaa, mitä nyt tässä kotosalla vaan pystytään treenaamaan.