Erikoisnäyttelyä, tarhan rakennusta ja kasvattajakurssia!

Sitä on taas aikaa vierähtänyt! Erikoisnäyttelyssä on tullut taas käytyä, tällä kertaa se oli Kotkassa. Erikoisnäyttelyssä tulikin viikonloppu yövyttyä teltassa josta sitten saimme flunssan mukaan sekä itse lisäksi virtsatietulehduksen ja nyt onkin antibioottikuuri menossa.

Tässä alla hieman joitain kuvia ja arvostelut:

Siperianhuskyjen erikoisnäyttely Kotkassa 13-14.9.2014.

Sleighrunner's Oili "Shotti" 13.9.2014. 5-7kk narttu pennut, tuomarina Tapio Kakko.
"Mittasuhteiltaan hieman lyhytrunkoinen narttu. Kevyt piirteinen, miellyttäväilmeinen pää. Saisi kulmautua voimakkaammin. Hieman pysty ja lyhyt lantio. Hyvä karva ja häntä. Liikkuu korkealla etuaskeleella ja takajalat alla. Saisi liikkua myös muutenkin pidemmällä askeleella. Miellyttävä luonne."

Arctic Soul Top Lover "Cossu" 13.9.2014. Urosten avoin luokka, tuomarina Esko Nummijärvi. AVO T.
"Rotutyyppi hyvä, lyhyt hento luustoinen uros, pieni kevyt pää, hyvä selkä, häntä ja (rinta?), hyvät raajat. Kyynärät vatkaa liikkeessä, hyvä karvapeite."

Janutak Hevari "Hevari" 13.9.2014. Urosten avoin luokka, tuomarina Esko Nummijärvi. AVO H.
"Rotutyyppi hyvä, upea ryhdikäs näyttävä uros. Kauniit pää ja korvat. Hyvä rakenne, hyvä karvapeite, erinomainen väritys. Vähän raskas vaikutus ja ylisuuri joka määrää palkinto sijan."

Vesterelva's Dolly "Dolly" 14.9.2014. Narttujen avoin luokka, tuomarina Esko Nummijärvi. AVO H.
"Rotutyyppi hyvä, lyhyt runkoinen hintelä narttu. Kevyt pieni pää, kauniit korvat. Hyvä selkä, selälle kiertyvä häntä. Kevyt rintakehä. Eturaajat siksakkaa liikkeessä, hyvät takaraajat. Hyvä karvapeite, liikkuu hyvin, esitetään hyvin."

Arctic Soul Top Lover

 

Vesterelva's Dolly


Meillä on myös tarhan rakennus päässyt taas vihdoin jatkumaan kun ostettiin 3mm koiraverkkoa 100metriä joista on nyt puolet jo haettu kotiin.
Ei pitäisi kenenkään tulla läpi, yli tai ali enään tarhoista! Sen verta hyvää on nyt verkko. Tuli myös postin kuljettamana ostamani vetovaljaat joita onkin kovasti odotettu jotta pääsee treenit aloittamaan! Kunhan vähän toipuu tästä nuhasta ja ettei ehkä enään tulisi enempää kipeäksi niin voikin sitten jo hypätä  kärrin kyytiin ja valjastaa koirat siihen eteen! 

Tulihan sitä sitten myös käytyä kasvattajan peruskurssi hyväksytysti läpi! Siitä onkin jokusen vuotta jo haaveiltu ja vihdoin pääsin toteuttamaan. Iita olikin viikonlopun matkassani Jyväskylässä kun meidän Iitalla alkoi ensimmäiset juoksut. Pojat oli keskenään viikonlopun kotona rakentamassa tarhaa minun ollessa kurssilla, Iitan kanssa yövyttiinkin äidilläni.