Erikoisnäyttely ja joukkotarkastuspäivä taputeltuna sekä syystreenit aloitettu

Kesä hurahti nopeasti ohi ja niin myös kotisivujen päivittely tahtoo kaikessa kiireessä jäädä, monesti tulee ne ajankohtaiset asiat päivitettyä facebookkiin kennelini ryhmään. 

Erikoisnäyttelyssä käytiin kahden koiran voimin, tytär ja äiti.

Skyline Creak's Absolut Wild Elyx "Jekku" KÄY ERI ja Kefeus Wolf Moon Alva "Enya" VET EH. 


Syksyksi tuli ostettua uusia valjaita kun sopivasti pisti silmään että non-stopin valjaita oli hyvään aleen tarjolla. Syystreenit ollaan päästy uusilla valjailla aloittelemaan ihan kunnialla. Vette meinas tossa lokakuun alku puolella olla syömättä ja sitä käytiin eläinlääkärissä tutkimassa mutta mitään syytä ei löytynyt, terveen paperit sai. Vette on osoittanut muiden sisarustensa tapaan erinomaista työskentelyä valjaissa, jopa johdossa toiminut kiitettävästi verrattuna että on siellä ekaa kautta ja noinkin mallikkaasti pelittää ensimmäiseksi kaudeksi. 

Meillä järjestettiin myös joukkotarkastus viikko erkkarin jälkeen. Kahdella topettiin pannus jotka sai siklosporiinisilmätippoja loppu elämäksi. 

Skyline Creak's Black Beauty "Tinka" silmät gonioskopiaa myöten terveet

Skyline Creak's Corvette "Vette" silmät gonioskopiaa myöten terveet

Lumikiisan Juoksija Fiona "Fiona" silmät gonioskopiaa myöten terveet

Andy's Joy Prime Time "Taco" keratiitti todettu (pannus) 

Evergrey's Ops "Iita" keratiitti todettu (pannus)

Aikasemmin Wiski, Jekku ja Shotti kävi myös Viitaniemessä tarkastuksessa, Wiski ja Enya lisäksi myös tähdessä kuvauksissa:

Skyline Creak's Black Panther "Wiski" lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä SP0, VA0, LTV0, silmät terveet gonioskopiaa myöten

Kefeus Wolf Moon Alva "Enya" lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä SP0, LTV0

Skyline Creak's Absolut Wild Elyx "Jekku" silmät gonioskopiaa myöten terveet

Sleighrunner's Oili "Shotti" silmät gonioskopiaa myöten terveet


Jekku on jäänyt jo äitiyslomalle, marraskuun alkupuolella odotetaan pentujen syntyvän. Btw, harrastaviin koteihin saattaa muutama pentu ehkä etsiä vielä kotia, riippuen montako syntyy. Muuutama on jo varattu. Jekulla on maha jo alkanut pyöristymään mukavasti, jännä nähdä monta ja mitä sukupuolta sieltä syntyy. 


Meillä on mukavasti käynyt uusia harrastajia kylässä, tutustumassa meihin. Ihan mahtavaa kun ihmiset käy tutustumassa koiriimne ja meihin. Ollaan käyty yhdessä treenaamassa tutustumisen lisäksi. 

Salla-Mari on ottanut huikeita kuvia meistä, minä vaan en ole heti ehtinyt julkasta niitä. Toinen tyttö kävi koiransa kanssa meidän treeneissä ja tarkotus tulla uudelleenkin, sekä uusi harrastaja pariskunta kävi kenneliimme tutustumassa, myös Sini kävi Shotin papan, Joikun kanssa sekä Roxyn ja Xenan kanssa kesällä meillä vierailulla, koirat saivat jouksutarhassa temmeltää. Vielä pitää järjestää aikaa yhdelle joka, on tulossa koiransa kanssa myös treenaamaan meille. Ihan mahtavaa kun ihmiset tulee kylään! Niin sen olla pitääkin,meille on tervetulleita kaikki tutustumaan vaikka useammankin kerran!


Jekun vauva masuMaglelin Eryx, Jekun sulhanen erikoisnäyttelyssäSinin koirat kylässä

Alaskanmalamuutti kokeilemassa veto hommia