Skyline Creak's Absolut Wild Elyx "Jekku"
 ❤️‍ 
SM-REK-4-14 SM-REK-6-17 Lumikiisan Alfa Zenith "Salama"

 Pennut syntyi 12.12.2017 3urosta ja 2narttua joista 1uros vapaana!

Valkoinen uros vapaana, koti valitaan tarkoin. Harrastava koti etsinnässä. Cheyenne on mukava, rauhallinen, hieman ujo mutta ei arka, kiltti nuori. Syö ja juo erinomaisella ruokahalulla. Molemmat kivekset löytyy. Rokotukset voimassa, seuraavat vuoden iässä. Vaatii mahdollisesti lisä sinkkiä ruokaansa jota saa helposti hommattua tavan ruokakaupoistakin. Hinta 750€, alennettu alkuperäisestä 1150€ hinnasta mahdollisen  lisä sinkin tarpeen takia, lisää tietoja sähköpostitse.
Cheyenne koiranetis
sä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI12777%2F18&R=270


 


Pentueen odotan olevan todella lupaava, joissa on potentiaalia johtajakoiriksi, lujasti työskenteleviksi harraste ja kisakoiriksi sekä myös potentiaalia näyttelyihin.
Tässä yhdistelmässä on neljässä sukupolvessa 4 Suomen mestaria, 4 Suomen käyttövaliota ja 3 Suomen muotovaliota.

Pennut asuvat alku viikot sisällä tottuen kodin ääniin ja käsittelyyn, myöhemmin tottuvat asumaan myös tarhassa emän kanssa, tottuen myös muihin laumamme koiriin. Myyntiin tulevat pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, useasti madotettuina sekä kattavan pentupaketin kanssa ja vuoden jäsenyyden siperianhusky seuraan TAI valjakkoelämää kirjan kanssa sekä kirjallisten hoito- ja ruokintaohjeiden kera. Ennen kaikkea kasvattajan tuki koko koiran elämän ajan.
Ainoana niinsanottuna myynnin ehtona on että pentu tullaan 2-4vuoden iässä silmäpeilaamaan virallisesti.
Näyttelypakkoa tai muita vaatimuksia ei ole mutta tietysti toivon kasvattajana että koira tulisi käymään edes 1-3 näyttelyssä elämänsä aikana, tarvittaessa opastan näyttely asioissa ja sopivan näyttelyn osuessa kohdalle mahdollisesti voin itsekin esittää koiran.
Pennut etsivät aktiivisia koteja jossa pääsisivät toteuttamaan sitä mihin rotu on luotu, eli vetämään!


Yhdistelmä jalostustietojärjestelmässä

 

 

Emä:
Jekku omaa erinomaisen rakenteen ja on luonteeltaan erittäin ystävällinen, sosiaalinen ja iloinen koira. Jekku työskentelee valjaissa erinomaisella asenteella liinat tiukalla. Juoksee kaikilla paikoilla, myös johdossa, valmiiksi johtajaksi en vielä sanoisi mutta Jekku on todella lupaava johtajan alku.

Jekun näyttely, käyttökoe ja terveystarkastukset: Paras näyttelytulos 2x SERT (Sertifikaatti), VSP (vastakkaisen sukupuolen paras), ROP (Rotunsa parhain), käyttökokeesta YLE2, lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä: LTV0, VA0, SP0, silmät terveet.

 

 


Isä:
Salama on Lumikiisan kennelin johtajakoira, joka on kisannut sprintti matkan kisoja erinomaisella menestyksellä, myös johtajakoirana. Salaman työskentelyasenne valjakossa on hyvän alaskanhuskyn tasoa mikä on harvinaista siperianhuskyille. Eli Salama tekee siis tosi rajusti töitä valjakossa eikä liina löysty. Se on periyttänyt tällä tavalla työskenteleviä pentuja. Salama on vahva, rajusti työskentelevä ja nopea kisakoira.
Salamalla on hyvä rakenne. Se on lihaksikas ja vahva. Salama ei ole luonteeltaan nössö. Pikemminkin laumassa vahvatahtoinen ja reipas.


Salaman isä Tullatuulen Granite on voittanut maailmanmestaruuden MD-matkalla kisoissa. Se on juossut sprinttiä ja MD:tä tosi menestyksekkäästi Suomessa. Ja LD-kisoja myös juossut. Salaman äiti Tullatuulen Jemina on Lumikiisan kennelin kisakoira. Tosi hyvä johtaja ja hyvä rekikoira ja ihanaluonteinen perhekoira.
Salaman suku on täynnä MD-koiria. Kaikki Salaman suvussa pari sukupolvea taaksepäin paitsi Jemina siis ovat juosseet MD-kisoja ja MD-safareita.

 

Salaman näyttely, kilpailu ja terveystulokset: Paras näyttelytulos EH (Erittäin hyvä), kilpailukokeesta 11 x REK1, SM-kilpailukokeen voitto 2017, EM-pronssia DR4 NB 2016, SM-kultaa 2016 SP4 NB, SM-hopeaa 2016 SP6 NB, SM-kilpailukokeen voitto 2014, SM-pronssia 2013 DR8, MM-kilpailut 2013 neljäs DR4 NB-luokassa.

Silmät terveet, Salamalta on epävirallisesti lonkat kuvattu A/A sekä koko selkä kuvattu myös epävirallisesti terveeksi.

 

 

Tiedossa olevat sairaudet tässä yhdistelmässä:

Mitään suurempia sairaus riskejä ei tässä yhdistelmässä ole.

Emän puolella on kauempana ollut glaukoomaa ja epilepsiaa sekä emän veljellä tasapurenta joka nyt ei varsinaisesti sairaus ole.
Isän puolella on kauempana ollut suvussa rekikoirien räkätautia sekä yhdellä maksan vajaatoiminta.


Jekun kuvat:

Salaman kuvat: